Premierul Ciolacu declară război birocrației. Șeful Executivului cere tuturor miniștrilor propuneri clare de reorganizare!

​Premierul Marcel Ciolacu a solicitat, marți miniștrilor cabinetului său să prezinte propuneri de reorganizare astfel încât, în fiecare minister, să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor și autorizațiilor.

”Este nevoie de soluții urgente pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri. Cetățenii, oamenii de afaceri, primarii și toți cei care au nevoie de avize și autorizații trebuie să știe că le pot ridica adresându-se online unui singur serviciu din minister, ci nu ca acum, când sunt nevoiți să bată la ușa mai multor agenții sau structuri din subordinea ministerelor. Va exista o platformă electronică pe care o vom adapta în funcție de specificul fiecărui domeniu și pentru a pune punct contactului direct între funcționari și cetățeni și mediul de afaceri”, a declarat  Marcel Ciolacu în debutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, relatează HotNews.

Șeful Executivului a solicitat ca fiecare ministru să transmită propunerile de restructurare în acest sens către șeful Cancelariei Prim-ministrului și către cei doi vicepremieri, Marian Neacșu și Cătălin Predoiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.