Opt linii de transport public vor avea program prelungit pentru a prelua spectatorii de la România-Elveția!

Opt linii de transport public vor avea program prelungit, iar alte trei vor fi deviate, marţi, pentru a asigura preluarea spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România – Elveţia, programat pe Arena Naţională.

Naţionala de fotbal a României încheie marţi seară, de la ora 21.45, campania de calificare la Europenele din Germania, de anul viitor, pe cel mai mare stadion al ţării, cu partida contra Elveţiei, duel care va stabili ordinea finală în Grupa I.

Este o ocazie pentru suporterii tricolorilor să sărbătorească o calificare mult-aşteptată la un Campionat European (al 5-lea din istorie, după cele din 1984, 2000, 2008 şi din 2016).

România este liderul seriei, cu 19 puncte, şi va termina pe prima poziţie, dacă nu va pierde în faţa „ceasornicarilor” (care au 17 puncte, înainte de runda finală). Primele două poziţii trimit direct la turneul final.

Pentru fanii care vor merge să celebreze pe stadion calificarea (s-au vândut toate biletele), Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit până la ora 01.00 în seara zilei de marţi, 21.11.2023, pentru a asigura preluarea oamenilor, scrie Mediafax.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.