Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern Munchen. Cu ce echipă a semnat fundașul naționalei!

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian specializat în transferuri, a folosit celebrul „Here we go!” și a anunțat că Radu Drăgușin va merge la Tottenham, refuzând, astfel, oferta lui Bayern Munchen.

Radu Drăguşin va semna cu Tottenham. Suma transferului se ridică la peste 30 de milioane de euro, iar Djed Spence va fi împrumutat la Genoa până la finalul sezonului. Radu Drăgușin și-a dorit să semeneze cu Tottenham, în detrimentul lui Bayern Munchen, și a bătut palma cu englezii asupra detaliilor contractuale.

Radu Drăgușin va deveni astfel cel mai scump fotbalist român din istorie. Supremația era deținută de Adrian Mutu, cumpărat în 2003 de Chelsea de la Parma pentru 19 milioane de euro.

Tottenham a oferit iniţial 25 de milioane de euro, bonusuri de cinci milioane de euro și împrumutul pe jumătate de an al lui Djed Spence, în timp ce Bayern Munchen a propus aproximativ 30 de milioane de euro sumă fixă de transfer. Genoa a acceptat ambele oferte, iar Radu Drăgușin a fost cel care a luat decizia finală.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.