Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, promisiune onorată: Fiecare pensie va fi recalculată!

Anunț important pentru toți pensionarii din România venit de la ministrul muncii, Simona Bucura-Oprescu. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu fiecare pensie aflată în plată.

De la 1 ianuarie 2024, veniturile seniorilor s-au majorat cu 13,8%.

Punctul de pensie a crescut de la 1.785 de lei la 2.032 de lei. Și mai important este faptul că, de la 1 septembrie 2024, pensiile se majorează în urma recalculării după noua formulă.

În această săptămână, ministrul muncii, Simona Bucura-Oprescu vine cu un anunț extrem de important pentru toți pensionarii. Aceasta îi asigură pe cetățeni că absolut fiecare pensie va fi recalculată.

Vom avea un moment important al aplicării legii pensiilor – septembrie 2024. Împreună cu colegii de la Casa Naţională de Pensii Publice şi colegii de la Direcţia de Asigurări Sociale din minister, acum lucrăm la finalizarea normelor de aplicare a legii 360/2023.

Asta presupune recalcularea tuturor pensiilor românilor şi insist pe acest aspect fiindcă, cu toate că avem peste o lună de când a fost publicată noua lege, încă sunt întrebată de unii români dacă şi pensia dumnealor va fi recalculată. Da, dragii noștri! Fiecare pensie va fi recalculată”, a spus Simona Bucura-Oprescu, la Antena 3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.