PNL București a făcut apel către toate grupurile politice din Consiliul General, invitându-le la un dialog constructiv pentru examinarea detaliată a bugetului Capitalei!

Partidul Național Liberal București a făcut miercuri un apel către toate grupurile politice din Consiliul General al Municipiului București, invitându-le la un dialog constructiv pentru examinarea detaliată a bugetului orașului. Reprezentanții USR și PMP au acceptat invitația.

În cadrul întâlnirilor, s-a realizat o analiză minuțioasă a bugetului, linie cu linie, proiect cu proiect. Această evaluare detaliată a arătat că există posibilitatea de a redistribui fonduri în valoare de peste 700 de milioane de lei pentru prioritățile esențiale Capitalei: apă caldă și căldură, respectiv transport public. Primarul General, Nicușor Dan, împreună cu grupurile de consilieri USR și PMP, și-au exprimat angajamentul ca până luni să identifice soluții pentru completarea sumelor necesare serviciilor publice de până la 1 miliard de lei.

Sebastian Burduja, președintele PNL București: „Este esențial să punem deoparte divergențele politice și să ne concentrăm pe nevoile reale ale bucureștenilor. Dialogul de astăzi evidențiază angajamentul nostru de a identifica resurse către îmbunătățirea serviciilor de termoficare și transport public. Prioritatea noastră rămâne binele bucureștenilor și suntem hotărâți să lucrăm pentru a debloca situația și a asigura condiții mai bune pentru toți locuitorii capitalei. Vom continua să ne implicăm activ pentru a găsi soluții pentru bucureșteni.”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.