Medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, candidatul comun al Coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei

Coaliţia a decis candidatul la Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, este candidat comun PSD-PNL pentru Bucureşti, dar anunţul oficial va fi după un vot în filialele de sector.

Coaliţia de guvernare a decis după o lungă şedinţă candidatul la Primăria Capitalei. Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar.

Coaliția de guvernare a decis, luni seară, ca managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, să fie propus forurilor interne PSD și PNL drept candidat susținut de cele două partide la Primăria Capitalei, conform unor surse din coaliție. Cîrstoiu ar urma să candideze independent. Propunerea va fi dezbătută în filialele de sectoare ale celor două partide, după care va fi făcut anunţul oficial.

Decizia coaliţiei de guvernare privind candidatul unic la Primăria Capitalei urmează să fie prezentată marţi în organizaţiile de Bucureşti ale PSD şi PNL şi apoi să fie făcut anunţul nominal, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

„Există o decizie a coaliţiei de a avea candidat unic la Primăria Municipiului Bucureşti şi candidaţi comuni la sectoare, urmând ca această decizie să fie prezentată mâine la organizaţiile de Bucureşti ale celor două partide, urmând ca anunţul nominal să fie făcut, din respect firesc pentru organizaţii, după întâlnirea de dimineaţă”, a precizat Romaşcanu în exclusivitate la România TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.