Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, despre beneficiile Canalului Dunăre-București: Un proiect bun, cu utilitate economică certă, și pentru București și pentru regiune!

Candidatul liberal la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a precizat că se bucură că, deși încă nu a ajuns la Primăria Capitalei, lucrurile încep deja să se miște pe marile proiecte.
Potrivit lui Burduja, la modul cel mai serios, Canalul Dunăre- București este un proiect bun — și multă lume vede asta — cu utilitate economică certă, și pentru București și pentru regiune și apreciez orice pas care se face în direcția realizării acestuia. Beneficii: transport pe apă, turism și agrement, dezvoltarea Capitalei în zona de sud, irigații și protecție împotriva inundațiilor, a mai spus liberalul.
„Colaborarea între autoritățile locale, regionale și centrale, alături de implicarea experților și a societății, va fi esențială până la finalizarea proiectului. Trebuie să ne concentrăm pe crearea unei infrastructuri moderne și eficiente, care să faciliteze transportul și comerțul în această regiune, aducând astfel beneficii economice pe termen lung!”, a conchis Burduja.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.