Ponta pune „punctul pe i” în privința vizitei lui Ciolacu în Turcia: A fost primit ca un președinte, nu ca un premier!

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu. Fostul prim-ministru al României a oferit detalii despre vizita în Turcia, la care a participat alături de Marcel Ciolacu.

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu.

Întrebat de contribuția sa în legătură cu decizia Turciei care acordă intrarea în țara vecină cetățenilor români doar cu buletinul, Victor Ponta a răspuns:

„Nu am niciun merit, e o negociere pe care a făcut-o Guvernul României, e un lucru bun, foarte mulți români merg în Turcia, e o chestie de încredere, mă bucur că Guvernul României a obținut chestia asta. E ceva important pentru mândria noastră, nu neapărat că e greu să duci un pașaport după tine, dar chiar nu am niciun merit”.

„Am fost ieri în delegație alături de miniștri, a fost o vizită foarte bună, a fost primit ca un președinte, nu ca un prim-ministru”, a afirmat Victor Ponta.

„Ce dăm la schimb pentru asta? Iohannis nu face nimic gratis, nu?”, a întrebat Victor Ciutacu.

„Noi luăm mult de la turci, au investiții mari aici, au o comunitate de turci aici mulți care plătesc impozite, de toate, știu că sunt răutăcios, dar dacă domnul Iohannis nu a găsit nimic de vizitat în Turcia dar l-a sunat pe președintele Erdogan să îl susțină la NATO”, a spus concis Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.