Sebastian Burduja denunță tentativă de manipulare a bucureștenilor: Să vă fie rușine, Nicușor Dan & Gabriela Firea! Umblați cu sondaje vopsite și articole cumpărate, ca să-i păcăliți pe cetățeni încă 4 ani!

Așa-zisele sondaje, date publicității în aceste zile, sunt de un penibil absolut. Și sondajele, și instituțiile de sondare!  Să crești sau să cobori, cu 10-15 procente, un candidat sau altul, de pe o zi pe alta, este mult prea mult. Chiar și în condițiile curvărăselii” unor patroni de institute de sondare a opiniei publice avizi, evident, după contracte cât mai bănoase. Și cum clientul plătește, prostituția devine evidentă. Tentativa de manipulare a bucureștenilor a atins cote paroxistice.

De aici până la revolta, inerentă, candidatului PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a fost doar un pas.

Să vă fie rușine, Nicușor Dan & Gabriela Firea! Umblați cu sondaje vopsite și articole cumpărate, ca să-i păcăliți pe bucureșteni încă 4 ani. Știți amândoi că am peste 20% în sondajele reale. Peste doar două  săptămâni vin peste voi la Primărie și vă spun că nu mai merge cum v-a mers. Hai mai bine să dezbatem despre București și nevoile oamenilor, că s-au săturat toți de minciuni și de sondaje!

Dragi bucureșteni, pe 9 iunie le dăm tuturor o lecție. Pentru că de data asta nu mai avem de ales răul cel mai mic. Și nici nu mai putem pierde încă 4 ani!”, a precizat Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.