Geoană conduce în clasamentul încrederii cetățenilor. Secretarul general adjunct al NATO, urmat de Boc, Ponta, Ciolacu și Ciucă!

Un sondaj de opinie dat publicității arată că încrederea românilor în politicieni se schimbă. Cine se află în topul notorietății și în cine au românii cea mai mare încredere?

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, conduce în clasamentul încrederii, cu o cotă de 37%, urmat de Emil Boc, Victor Ponta, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, conform unui sondaj realizat de INSCOP, la comanda News.ro.

Topul notorietăţii este deschis de Victor Ponta, de care au auzit 96,4% dintre cei chestionaţi, iar pe locul al doilea este Diana Şoşoacă (95%).

Mircea Geoană conduce în clasamentul încrederii, 37% dintre participanţii la sondaj declarând că au încredere destul de multă şi foarte multă în Secretarul General Adjunct al NATO.

În clasament urmează Emil Boc, cu 36.3% încredere destul de multă şi foarte multă, respectiv Victor Ponta, cu 24.9% încredere destul de multă şi foarte multă.

Clasamentul este continuat de Marcel Ciolacu, cu un capital de încredere de 24%, Nicolae Ciucă cu 20%, George Simion cu 19.8% şi Diana Şoşoacă, cu 18.5%.

În Dacian Cioloş au încredere destul de multă şi foarte multă 15.8% dintre participanţii la sondaj, în Mihai Tudose au încredere 13.5%, iar în Cătălin Drulă 9.5%.

Topul notorietății 

Topul notorietăţii este condus de Victor Ponta – 96,4%, urmat de Diana Şoşoacă – 95%, Marcel Ciolacu – 94,2%, Emil Boc – 90,9%, Mircea Geoană – 89,1%.

Pe următoarele locuri sunt: Dacian Cioloş – 84,5%, George Simion – 82,8%, Nicolae Ciucă – 82,6%, Mihai Tudose – 54,8% şi Cătălin Drulă – 46,7%.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.