Liderul PMP, Eugen Tomac, trage un semnal de alarmă: Partidul unic PSDPNL pregătește fraudarea alegerilor din 9 iunie! Este nevoie de vigilență maximă în secțiile de votare pentru a apăra democrația în România!

Liderul PMP, Eugen Tomac, candidat pe listele Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) la alegerile pentru Parlamentul European, trage un semnal de alarmă în privința faptului că „partidul unic PSDPNL pregătește fraudarea alegerilor din 9 iunie!”

Potrivit lui Eugen Tomac, este nevoie de vigilență maximă în secțiile de votare pentru a apăra democrația în România.

„Toți membrii noștri au fost avertizați și sunt pregătiți să oprească orice încercare de a fura votul românilor. PSDPNL au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a elimina Alianța Dreapta Unită din joc, însă nu au reușit. Procesul electoral a fost organizat după chipul și asemănarea partidului comasat român, folosind practici bolșevice de reducere la tăcere a adversarului”, a mai spus liderul PMP.

Eugen Tomac consideră, de asemenea, că în timp ce PSD și-a asigurat 5 reprezentanți în secții, Alianța Dreapta Unită are unul, maximum doi. „Aceasta este democrația lui Ciucă și Ciolacu!”, a completat Tomac.

“Miza alegerilor din 9 iunie este uriașă. 9 iunie este despre viitorul României! Este o miză prin care românii trebuie să-și demonstreze, din nou, atașamentul față de proiectul european. Uniunea Europeană a devenit, astăzi, o uniune geopolitică. Dacă n-am fi fost astăzi în Uniunea Europeană, fiți siguri că ceasul s-ar fi dat, din nou, de la Moscova! Singurul proiect, singura alianță care susține în mod direct și asumat integrarea noastră deplină în Uniunea Europeană este Dreapta Unită!”, a precizat liderul PMP, candidat pe listele Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) la alegerile europarlamentare.

Potrivit lui Eugen Tomac, România va fi pe deplin integrată în UE, când vom reuși să intrăm în zona Schengen și în zona Euro.

„Asta trebuie să știe românii. Pe 9 iunie, un vot pentru PNL este un vot pentru PSD! România trebuie să apere libertatea și democrația câștigate prin sacrificiu. Iar românii trebuie să își ceară respectul cuvenit la vot!  Pe 9 iunie, votează România modernă! Votează Alianța Dreapta Unită, poziția 6 pe buletinul de vot!”, a conchis Tomac.

Comandat de PMP- Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forta Dreptei. Executat de SC Apostrof Media SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 41240004

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.