Edi Iordănescu rămâne cu picioarele pe pământ după victoria categorică cu Ucraina: E meritul lor total şi le sunt recunoscător!

Edi Iordănescu, selecționerul României, a avut un discurs echilibrat la finalul partidei cu Ucraina, scor 3-0 în primul meci din Grupa E de la Euro 2024.

Edi Iordănescu, ponderat după startul excepţional al României la Euro 2024. „E o victorie memorabilă, nu știu dacă aș putea găsi cuvinte pentru a le mulțumi suporterilor de aici și de pretutindeni. Înainte de orice aș vrea să le mulțumesc băieților, îi felicit și îi strâng în brațe. Au bătut recorduri în acest meci. Și ei știau multe lucruri despre noi, noi am interpretat foarte bine în majoritatea timpului ce ne-am propus, mă bucură că e o victorie categorică și mă bucur că n-am primit gol. Sunt fericit pentru Stanciu pentru că a fost numit omul meciului, sper să mă salute în continuare (n.r.: în spirit de glumă), dar starul nostru este grupul”, a spus Edi Iordănescu la Pro TV.

Întrebat dacă Fl. Niţă dacă va fi titular și în meciul următor, selecţionerul tricoloirlor a răspuns: „Vedem, hai să ne bucurăm azi, o să urmeze și analiza, au fost și lucruri care n-au fost bune, de mâine vedem ce o să facem. Avem trei portari buni care pot apăra în orice moment. Avem secrete față de adverari, mi-e greu să spun înainte de joc lucruri din punct de vedere tactic”.

„Efectiv băieţii au fost fabuloşi.  Vă rog ceva. Am văzut că începe să fie numită această generaţie în fel şi fel. Vă rog, nu o numiţi în niciun fel. Această generaţie nu reprezintă niciun metal de niciun fel. E generaţia de suflet. Trebuie să fie şi generaţia de suflet a românilor. A fost victoria Generaţiei de Suflet. Băieţii ăştia au dat multe borne peste cap. S-au unit şi au dat tot ce au mai bun. E meritul lor total şi le sunt recunoscător”, a mai declarat Edi Iordănescu în conferinţa de presă de după meciul România – Ucraina 3-0.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.