Edward Iordănescu, decis să scoată România din grupe la EURO 2024

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Munchen, înaintea partidei cu Ucraina, prima de la EURO 2024, că prima reprezentativă va da totul şi că e pregătită să lupte pentru fiecare metru de teren.

Edi Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a vorbit despre meciul cu Ucraina, primul al tricolorilor la EURO 2024.

Echipa naţională joacă meciul cu Ucraina luni, de la ora 16:00, la Munchen, fiind prima partidă a tricolorilor la Campionatul European din Germania.

În Grupa E la EURO 2024, România va mai juca meciurile cu Belgia, la data de 22 iunie, la Koln, şi cu Slovacia, la data de 26 iunie, la Frankfurt.

Brigada de arbitri pentru România – Ucraina este: Glenn Per Nyberg la centru, Mahbod Beigi și Andreas Soderqvist asistenți. În camera VAR vor fi Rob Dieperink, Pol van Boekel ambii Olanda și Jérôme Brisard (Franța).

„Se apropie debutul nostru la un turneu final şi resimţim asta cu multă bucurie, dar şi multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit opt ani, dar pe care îl merităm. Există şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a reprezenta ţara şi românii. Ne dorim ca şi pe tot parcursul Campionatului European toţi românii noştri să se regăsească în echipa naţională. Şi, dacă se poate, să dăm un exemplu că atunci când există unitate, spirit, muncă, seriozitate şi disciplină orice este posibil.

Aşa că pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate. Echipa noastră va da totul, suntem pregătiţi să ne batem pentru fiecare metru de teren. În acelaşi timp, suntem convinşi că vom avea o opoziţie extrem de serioasă. Adversarul are respectul nostru total, dar atunci când începe jocul, noi avem calea noastră”, a spus selecţionerul Edi Iordănescu.

Fiecare jucător în parte este pregătit, grupul este pregătit, toţi suntem pregătiţi pentru a prezenta cea mai bună versiune a noastră. Putem vorbi de obiectivul de a ieşi din grupă, cu siguranţă ne dorim, dar trebuie să o luăm pas cu pas”,  a spus Edi Iordănescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.