Elena Lasconi, aleasă, din primul tur, noul președinte al USR!

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a fost aleasă noul preşedinte al Uniunii Salvaţi România. 

Ea a câștigat din primul tur cu peste 68%. Lasconi, care a fost realeasă în funcția de primar în Câmpulung, i-a avut ca principali contracandidați pe activistul Radu Hossu și deputatul Cristian Seidler. Ea a câștigat 7701 voturi din 11300.

Lasconi a anunțat că își va depune candidatura internă pentru a fi desemnată candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

„De astăzi începe reconstrucţia USR şi tot de astăzi vom lucra mai uniţi şi mai determinaţi ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democraţiei din România. Şi poate că nu întâmplător am câştigat aceste alegeri astăzi, de Ziua Drapelului. Sunt mândră că sunt româncă, iar eu sărbătoresc prin fapte Drapelul României în fiecare zi. Şi m-aş bucura ca în această seară să îl fluturăm cu toţii în Piaţa Universităţii, la Iaşi, la Constanţa, la Satu Mare, în România de dincolo de graniţele ţării şi să ne bucurăm împreună de victoria echipei naţionale de fotbal la Campionatul European”, a afirmat Lasconi.

În opinia sa, „concentrarea puterii în mâinile unor partide învechite în rele şi mimarea că ar consulta populaţia din patru în patru ani le-au adus românilor doar dispreţ, furt din buzunarele celor care muncesc pentru România şi sunt de bună credinţă”.

„Asta a dus la slăbirea statului, din punctul meu de vedere. Puterea poporului înseamnă putere în fiecare zi şi nu doar o dată la patru ani. Puterea cetăţeanului înseamnă să ai o viaţă într-o ţară mândră şi respectată în care să îţi doreşti să-ţi creşti copiii”, a susţinut noul preşedinte al USR.

Lasconi a spus că va construi în USR, la fel cum a făcut la Câmpulung, „punţi între oameni, între generaţii”.

„Asta o să fac şi în USR şi o spun cu mare încredere. Aşa cum e într-un oraş, când câştigi primăria cu majoritate, reprezinţi, după alegeri, fiecare cetăţean al acelui oraş, aşa o să fac şi în USR. Suntem o echipă, iar eu toată viaţa am lucrat în echipă”, a mai spus Elena Lasconi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.