Dezbatere publică pe tema proiectului Strategiei Energetice a României 2025-2035, cu Perspectiva Anului 2050, pe 3 iulie, la sediul INS

Ministerul Energiei organizează o sesiune de dezbatere publică pe tema Strategiei Energetice a României 2025-2035, cu Perspectiva Anului 2050, pe data de 3 iulie 2024, intervalul orar 11:00-13:30, în format fizic la sediul Institutului Național de Statistică, precum și prin videoconferință.
Strategia Energetică a României este un document programatic care definește viziunea și stabilește obiectivele fundamentale de dezvoltare a sectorului energetic național pentru următorul deceniu, ținând cont de contextul și evoluțiile tehnologice, ecologice, geopolitice și economice. Obiectivele sale prioritare sunt:
1.Securitate energetică
2.Energie cu emisii scăzute de carbon
3.Eficiență energetică
4.Acces fizic la energie pentru toți consumatorii, accesibilitate financiară și competitivitate economică a energiei
5.Piețe de energie eficiente
6.Digitalizare, dezvoltarea rețelelor inteligente și securitate cibernetică
Proiectul Strategiei Energetice a României este disponibil spre consultare la https://energie.gov.ro/proiect-de-hotarare-pentru-aprobarea-strategiei-energetice-a-romaniei-2025-2035-cu-perspectiva-anului-2050/
Dezbaterea publică va avea loc în format fizic la sediul Institutului Național de Statistică, situat pe Bulevardul Libertății 16, București, precum și prin videoconferință. Participarea în format fizic se face în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii prin completarea formularului de înscriere.
Persoanele interesate să participe la dezbatere vor completa formularul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2cJR_T3c8S6vTyKFO6_EK_LYEoXAj_dywXySIyTbY_WLDAw/viewform. Termenul până la care se poate realiza înscrierea este 01.07.2024, ora 17:00.
Pentru organizarea în bune condiții a întâlnirii, persoanele interesate sunt rugate să transmită întrebările/comentariile/observațiile prin completarea câmpurilor dedicate în formularul de înscriere.
Pentru orice alte detalii și clarificări, vă rugăm să ne contactați la e-mail ser2024@energie.gov.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.