Exim Banca Românească lansează campania: Păstrează bani și pentru vacanța de schi

Exim Banca Românească a lansat campania de economisire ”Păstrează bani și pentru vacanța de schi”, care se adresează persoanelor fizice care doresc să beneficieze de o dobândă atractivă la depozitele în euro.

În cadrul acestei campanii, banca bonifică cu o dobândă de 3,50% pe an depozitele noi în euro, constituite pe o perioadă de 6 luni. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitate, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.

Depozitele pot fi constituite în sucursalele Exim Banca Românească și beneficiaza de comision zero de retragere la scadență.

Campania se derulează până la 31 iulie 2024, pentru depuneri de minimum 150 de euro.

Sumele necesare constituirii unui Depozit PLUS trebuie să fie noi, acestea reprezentând diferența dintre fondurile disponibile ale clientului (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen) la data solicitării deschiderii Depozitului PLUS și soldul depozitelor la termen ale acestuia la 20 iunie 2024.

Mai multe detalii despre Depozitul PLUS sunt disponibile pe www.eximbank.ro.

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de cre­dit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene.

În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.