Eugen Tomac taxează dur „simulacrul de consultare” organizat, de Ciolacu, la Palatul Victoria: Avem nevoie de un Președinte care să-i unească pe români!

Liderul PMP, Eugen Tomac, critică dur „simulacrul de consultare” organizat, la Palatul Victoria, de premierul Ciolacu.

„După ce au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare, fără consultare, fără transparență, cu un calendar făcut doar pentru ei, cu racolări de aleși locali și furt din voturi pe cinste, acum PSD descoperă democrația și vrea consultări!”, a acuzat Tomac.

În opinia liderului PMP, PSD și PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlnești doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral.

„Acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democrația și organizează un simulacru de consultare pentru a demonstra ce?”, a întrebat, retoric, europarlamentarul PMP.

Potrivit lui Tomac, în România politica a ajuns atât de jos încât susține că se teme că, după alegerile prezidențiale, fie ele și în august, vor mai pleca din țară încă vreo cinci milioane de români scârbiți de oferta jalnică a celor care se visează șef al statului român. În context, liderul PMP este convins că anul 2024 este anul sugrumării democrației și întoarcerii înapoi în timp.

Avem nevoie de un Președinte care să-i unească pe români, a mai spus Tomac, și să le redea demnitatea, un președinte care să se impună în Consilul European și să ducă România în Schengen și zona Euro, un președinte care să investească timp, energie și echilibru pentru a consolida independența justiției, un Președinte care să renunțe la politica bazată pe spoială și lozinci goale de conținut.

“România are nevoie de un președinte competent, un președinte care să vorbească cu cetățenii într-o limbă română clară și să-i convingă că această țară are viitor!”, a conchis liderul PMP.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.