Vești bune pentru milioane de suporteri. Mircea Lucescu a acceptat să devină noul selecționer!

Mircea Lucescu (79 de ani) a acceptat să preia echipa națională a României. După trei ore de negocieri, cel mai titrat antrenor român a ajuns la un acord cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Mircea Lucescu a acceptat oferta FRF şi este noul selecţioner al României. Mircea Lucescu și Răzvan Burleanu s-au întâlnit luni, 5 august, pentru o nouă discuție, iar reputatul antrenor a acceptat propunerea de a fi selecționerul României. La capătul discuției, „Il Luce” și-a dat acceptul de a prelua prima reprezentativă și de a reveni la cârma naționalei după 38 de ani. Primul mandat a fost în perioada 1981–1986. „Totul e bătut în cuie. Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar urmează sa oficializam”, sunt informațiile obținute de Fanatik.

După decizia lui Edi Iordănescu de a nu continua pe banca echipei naționale, FRF s-a reorientat către Gică Hagi. Doar că antrenorul și patronul celor de la Farul a refuzat să preia prima reprezentativă preferând să continue proiectul de suflet pe care l-a început la Constanța. Al doilea numea propus de Comisia Tehnică a fost Mircea Lucescu! Legendarul antrenor a avut o întâlnire cu Edi Iordănescu, dar și două cu staff-ul fostului selecționer, plus discuții cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Dacă sunteți de părere că Mircea Lucescu, fiind selecționer probabil cea mai importantă funcție din fotbal, ar putea să îl pună pe Gheorghe Hagi director tehnic la FRF, care are necesități financiare mai mari decât Mihai Stoichiță având salariu mic la club și i-a trimis pe spectatori să-i aducă bani într-un fel cam neprotocolar, iar lui lui Mihai Stoichiță să-i de o funcție de magazioner pe la FRF , domnul Soichiță făcând și ”promo” la funcțiile de magazioner când îl invita Ioanițoaia la TV să vorbească despre fotbal, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.