Cartea „În slujba Țării”, promovată de Nicolae Ciucă printr-un clip!

Nicolae Ciucă, președintele PNL și al Senatului, și-a lansat clipul de promovare a cărții „În slujba Țării”. Candidatul la alegereile prezidenţiale a dezvăluit coperta cărții sale printr-un clip despre cariera militară, în care difuzează în premieră imagini de pe frontul din Afganistan! Clipul dezvîluie aspecte importante din cariera sa militară și subliniază dedicarea față de principiile și valorile pe care le susține necondiţionat.

„În slujba Țării” prezintă și viziunea lui pentru România viitorilor ani, toate detaliile fiind la adresa https://nicolaeciuca.ro/in-slujba-tarii/. „Este o mărturie şi o mărturisire. Am fost militar şi prea puţin cunoscut în spaţiul public. Puţină lume, membrii PNL au spus dom’le, trebuie să vă cunoaştem cumva şi am luat această decizie, iar în carte se găsesşte viaţa mea aşa cum am trăit-o, de la momentele în care am reuşit să mai am amintiri, până în zilele de astăzi, ceea ce este o cestiune normană, nu e nimic deosebit”, a precizat Nicolae Ciucă.

„Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, spune liderul PNL, care adaugă: „Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.