Forţele ruse au început o contraofensivă în regiunea Kursk!

Forţele ruse au început o contraofensivă semnificativă împotriva trupelor ucrainene care au pătruns în vestul Rusiei luna trecută şi au recuperat deja unele teritorii ocupate în Kursk, au declarat bloggeri militari pro-Moscova, informează Romaniatv.net.

Ucraina a lansat pe 6 august cel mai mare atac străin asupra Rusiei de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace, pătrunzând în regiunea de frontieră Kursk cu mii de soldaţi susţinuţi de roiuri de drone şi armament greu, inclusiv arme fabricate în Occident.

„În regiunea Kursk, armata rusă a lansat acţiuni contraofensive pe flancul vestic al inamicului, reducând zona de control ucraineană din apropierea frontierei de stat”, a declarat bloggerul The Two Majors.

Podoliaka a declarat că forţele ruse au recucerit mai multe sate din vestul fâşiei de teren pe care Ucraina o controla, împingând forţele ucrainene la est de râul Malaia Loknia, la sud de Snagost.

Informările Ministerului rus al Apărării cu privire la lupte au oferit puţine informaţii şi nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.