Eurodeputatul Maria Grapini, acțiune umanitară în orașul său natal, Berești: Plec spre București cu mulțumirea că am adus un dram de bucurie celor afectați de inundații!

Europarlamentarul Maria Grapini a desfășurat o acțiune umanitară în orașul său natal, Berești, unde, timp de aproximativ cinci ore, a distribuit ajutoare persoanelor afectate de recentele inundații. Maria Grapini a mulțumit primarului, viceprimarului și echipei de la asistența socială care au sprijinit-o pe parcursul acțiunii.
„Este greu de descris ce am văzut: case distruse, drumuri sparte, oameni plângând, încă speriați de apele care le-au spulberat agoniseala de o viață. Cred că este nevoie de ajutor urgent pentru acești oameni bătuți de soartă!”, a declarat Maria Grapini.
La plecarea din Berești, după împărțirea ajutoarelor la familiile care au avut de suferit după inundațiile din 13-14 septembrie, eurodeputatul Grapini a fost condusă la ieșirea din oraș de „tinere prietene”. „Plec spre București cu mulțumirea că am adus un dram de bucurie celor afectați de inundații!”, a mai spus Maria Grapini.
În spirit de solidaritate, europarlamentarul a propus în Parlamentul European ca toți comisarii și membrii să doneze indemnizația pe o lună pentru a sprijini comunitățile afectate. Doamna Grapini a menționat că ea a făcut deja acest gest și se întreabă câți dintre colegi și dintre Comisari vor răspunde apelului.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.