Scandal uriaș după Gala RXF 47!

Yamato Zaharia a obținut o victorie clară împotriva lui Ovidiu Neveu în main eventul galei RXF 47, desfășurată marți la Sala Polivalentă din București. Zaharia, un sportiv profesionist cu un palmares impresionant în Kempo, l-a învins pe adversarul său printr-o strangulare în runda a doua.

Neveu, un amator fără experiență în sporturile de contact, a fost prezentat ca un underdog în confruntarea cu Yamato, într-un meci intens promovat de RXF, o promoție cunoscută pentru controversele sale.

RXF, cea mai controversată promoție de lupte din România, a investit semnificativ în marketing pentru a atrage atenția asupra acestui eveniment. Deși gala a reușit să umple aproape complet Sala Polivalentă din București, nivelul sportiv al competițiilor a fost departe de standardele promovate de organizațiile internaționale de top.

RXF s-a remarcat prin includerea în program a unor lupte între personalități devenite celebre pe rețelele sociale, generând un spectacol care a balansat între sport și divertisment.

Evenimentul a atras și figuri cunoscute din lumea sportului, inclusiv fotbaliști de la FCSB, precum Mihai Stoica, Octavian Popescu și David Miculescu.

Aceștia au venit să-l susțină pe Bogdan „Kamaz” Măgureanu, un membru important al Peluzei Nord FCSB, care a obținut o victorie în runda a doua împotriva lui Adi Lupșe, aplicând o tehnică de armbar. Măgureanu a continuat astfel seria succeselor sale în cadrul promoției RXF.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.