Ludovic Orban îl pune la punct pe Klaus Iohannis: Este cel mai detestat om din România!

Fostul premier Ludovic Orban a declarat luni seară, la România TV, că în acest moment Klaus Iohannis este ”cel mai detestat om” din România. ”A fost președinte la fără frecvență”, a spus Orban despre Iohannis, potrivit Romaniatv.net.

În emisiunea ”Punctul culminant”, candidatul la prezidențiale, susținut de PMP și Forța Dreptei, Ludovic Orban i-a mărturisit moderatorului Victor Ciutacu că de peste trei ani se află în război cu președintele Klaus Iohannis. ”Sunt unul dintre cei mai severi critici ai lui”, a subliniat liderul Partidului Forța Dreptei.

Tot despre actualul președinte al României, Ludovic Orban a spus că este, la această oră, ”cel mai detestat om” din România. Argumentele lui Orban țin de activitatea și atitudinea lui Iohannis. Potrivit șefului Partidului Forța Dreptei, Klaus Iohannis a candidat pentru al doilea mandat la Cotroceni ”ca să-și rezolve locul de muncă de după primul mandat”.

Potrivit lui Orban, în ultimii trei ani și jumătate, Iohannis a demonstrat că ”îi pasă numai când a fost vorba despre problemele lui personale”. Ludovic Orban spune că actualul șef de la Cotroceni a dovedit ”lipsă de respect, aroganță” și ”nu s-a mai comportat ca un președinte al României”.

Șeful Partidului Forța Dreptei a mai afirmat că Iohannis ” a fost președinte la fără frecvență”. ”A făcut mai mult turism pe bani publici”, este de părere Orban.

În același context, Ludovic Orban a criticat, tot legat de activitatea lui Iohannis, și lipsa de transparență a programului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.