Simona Halep, prima victorie după 24 de luni. Ce a declarat sportiva după succes…

Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong 125 Open.

Simona Halep a scris, miercuri, în social media, că nu poate descrie în cuvinte sentimentul de a fi pe teren şi de a câştiga un meci după mult timp.

Nu pot descrie în cuvinte sentimentul de a fi pe teren şi de a concura – şi de a câştiga primul meu meci după o perioadă atât de lungă – în sportul pe care îl iubesc. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul şi afecţiunea voastră, înseamnă foarte mult pentru mine”, a scris Halep pe Facebook.

Fostul lider WTA Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului de categorie WTA 125 din Hong Kong, învingând-o în runda inaugurală pe Arina Rodionova. Pentru româncă a fost primul meci oficial după patru luni şi jumătate.

A fost o confruntare de două ore şi opt minute, în care Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4. În faza următoare, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Anna Blinkova, numărul 78 mondial şi favorită 7. Turneul este dotat cu premii de 115.000 de dolari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.