Medicul Vlad Ciurea, despre beneficiile strugurilor asupra sănătății mintale

Medicul Vlad Ciurea ne îndeamnă să consumăm fructele și legumele de sezon pentru a avea un creier sănătos. Neurochirurgul vorbește despre beneficiile inimaginabile pe care le au strugurii asupra sănătății noastre mintale.

Fructul de toamnă care fac minuni pentru creier. Neurochirurgul Vlad Ciurea recomandă persoanelor predispuse la tulburări afective să consume în perioada asta cât mai multe fructe și legume de sezon. Acestea fac adevărate minuni pentru creier.

Vlad Ciurea vorbește despre beneficiile uriașe pe care le au strugurii asupra creierului. De asemenea, și perele, prunele , merele și gutuile fac foarte bine creierului.

”Trebuie să ne intrăm în ritm, mai ales că acum temperatura ne ajută. Deci avem toate condițiile să ne punem în valoare puterea, puterea minții, puterea corpului și activitatea este obligatorie. Noi trebuie să fim un exemplu și pentru copiii noștri, pentru părinții noștri, să ducem casa înainte și societatea înainte. În primul rând noi trebuie să trăim într-un mediu cât mai curat, deci să urmărim ca în jurul nostru să fie cât mai mult oxigen.

Odată cu intrarea în toamnă, trebuie să facem tot ce este posibil ca în weekend-uri, când avem timp liber, să mergem spre zona Subcarpatică, pe zona de mânăstiri, și spre zona de acele superbe cultivări pe care le avem. Adică să intrăm în grădinile românești care sunt pline de fructele de toamnă. Și când am spus fructe, ne gândim superbele pere, prune, merele, gutuile și celebrii struguri ai noștri. Știți că strugurele negru are resveratrol care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă, este formidabil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.