Nicolae Ciucă vrea la guvernare cu toate forțele de dreapta din viitorul Parlament

Întrebat dacă PNL va rămâne în opoziţie, în cazul în care nu va reuşi să facă o coaliţie de dreapta după alegeri, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Urmează să luăm o decizie în acest sens”. 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre scenariul unei intrări în Opoziţie, în cazul în care PNL nu va reuşi să strângă o coaliţie de dreapta, după alegeri, că urmează ca partidul să ia o decizie în acest sens, el precizând că PNL vrea să intre la guvernare cu toate forţele de dreapta care vor intra în Parlament.

Ciucă a fost întrebat dacă ia în considerare să intre la guvernare cu UDMR după alegeri. ”Luăm în considerare să intrăm la guvernare cu toate forţele de dreapta care vor intra în Parlament”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă PNL va rămâne în opoziţie, în cazul în care nu va reuşi să facă o coaliţie de dreapta după alegeri, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Urmează să luăm o decizie în acest sens”.

Nicolae Ciucă a precizat, marți, despre plata locurilor eligile la parlamentare, că nu este vorba de a plăti un loc de parlamentar, ci de contribuţia legală pe care fiecare dintre candidaţi o poate aduce, financiar, pentru a susţine campania şi care ulterior se decontează de către AEP.

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă la PNL se plătesc locurile eligibile la alegerile parlamentare, după scandalul declanşat de unii deputaţi AUR.”Nu este vorba de a plăti un loc de parlamentar, ci este vorba de contribuţia legală pe care fiecare dintre noi putem să o aducem din punct de vedere financiar, pentru a susţine campania, fapt care ulterior se decontează de către AEP”, a explicat Nicolae Ciucă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.