Diana Șoșoacă, liber spre alegerile parlamentare!

Tribunalul București a respins contestația privind candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile parlamentare, însă decizia instanței nu este una definitivă. Contestația fusese depusă de Amalia Bellantoni, cea care, prin demersul similar făcut la Curtea Constituțională, a provocat ieșirea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni.

Șoșoacă poate candida la alegerile parlamentare. Asta dacă nimeni nu contestă, până joi inclusiv, decizia Tribunalului București.

Iată decizia Tribunalului București: ”Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 22.10.2024, ora 15.50, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.
Diana Șoșoacă și-a înregistrat, săptămâna trecută, candidatura pentru Parlamentul României. Biroul Electoral Central (BEC) i-a admis candidatura, după care Șoșoacă, în prezent europarlamentar, a jubilat: ”Le-am dat şah-mat!”, a spus ea, cu referire la faptul că, anterior, Curtea Constituțională a scos-o din cursa pentru Cotroceni.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.