Tomac și Orban, în mijlocul timișorenilor: Candidații noștri la Parlamentul României vor reprezenta vocea oamenilor cinstiți!

Liderul PMP, Eugen Tomac, împreună cu liderul Forța Dreptei, candidatul la prezidențiale, Ludovic Orban, a precizat, în weekend, la Timișoara, că Alianța Forțelor de Dreapta este singura alternativă sănătoasă la PSD-ul roșu și la un PNL care a trădat.

 “Este timpul să punem capăt acestei politici nocive și să construim un viitor prosper și demn pentru fiecare român. Alianța Forțelor de Dreapta aduce împreună oameni competenți, integri și dedicați. Cu o viziune modernă și curajul de a spune lucrurilor pe nume, suntem pregătiți să luptăm pentru o Românie corectă, în care fiecare cetățean este respectat și valorile autentice sunt prioritare”, a punctat Eugen Tomac.

Potrivit liderului PMP, alături de Ludovic Orban, liderul care poate aduce României respectul pe care îl merită, candidații noștri la Parlamentul României vor reprezenta vocea oamenilor cinstiți.

În Timiș, lista Forța Dreptei este deschisă de Ligia Dugulescu, președinte PMP Timiș, pentru Senat, și de Claudiu Chira pentru Camera Deputaților.

„Va invităm să ne fiți alături! Azi în Timișoara, mâine mesajul nostru va ajunge în toată țara!”, a conchis Tomac.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.