Cătălin Drulă și USR, singura șansă de modernizare a României

Toxica alianță PSD-PNL-UDMR conduce, cu pași repezi, România spre dezastru. Pe fondul demagogiei liderilor AUR, singura șansa de salvare a României este reprezentată de USR.

Ce rămâne de făcut în aceste condiții? Identificarea unei alternative reale este obligatorie.

Alegerea lui Cătălin Drulă, cel mai performant ministru al Transporturilor din ultimii 32 de ani, în fruntea USR deschide perspectiva creșterii în sondaje a acestui partid. Din fericire, mulți useriști au înțeles că Cioloș și REPER nu au șanse de reușită în viitorul apropiat. Strângerea rândurilor liderilor USR, de la nivel central și local, este singura soluție de întărire a partidului.

Pentru că, inevitabil, relația dintre PSD și PNL se va deteriora până la alegerile din 2024! Mai ales, că girantul alianței, Klaus Iohannis va pierde, treptat, din influență, iar Ciolacu&co vor încerca să preia controlul total al alianței. Nu este exclus ca după alegerile din 2024, PNL să revină, cu coada între picioare, către USR în căutarea unei alianțe. Iar Drulă și colegii săi pot pune atuncii condițiile proprii pentru refacerea coaliții!

Până atunci, însă, este necesară diversificarea mesajului liderilor USR, ceea ce va duce la creșterea USR în sondaje. Mai mult, nu este exclus ca Cioloș să realizeze greșeala făcută și să revină, înapoi, în partid! Doar împreună, toți cei care cred în modernizarea României, pot reprezenta o forță. În caz contrar…

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.