Marcel Ciolacu pune „punctul pe i”: PSD va da premierul în luna mai a anului viitor!

Întrebat, luni seară, la România TV, dacă va mai sta la guvernare, Marcel Ciolacu a răspuns că acest lucru este asumat de PSD.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul său nu are motive să nu mai stea la guvernare şi că în coaliţia de guvernare se respectă înţelegerile, deşi există păreri divergente.

”De ce să nu stăm la guvernare, ne-am asumat şi eu şi partidul. Nu-s atât de ipocrit Cred că  fiecare om politic are şi bune şi rele. În momentul acesta trebuie să facem faţă acestor crize şi să avem o guvernare cât mai eficientă astfe încât şi mediul de afaceri şi populaţia să simtă cât mai puţin. E un întreg tablou”, a declarat Marcel Ciolacu, în exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant, de la România TV.

Întrebat dacă se respectă şi înţelegerea potrivit căreia în jumătate de an va fi premier, Ciolacu a răspuns că în general, deşi sunt păreri divergente, înţelegerile se respectă în coaliţie.

”Se respectă înţelegerile, nici nu s-a pus problema să nu se respecte înţelegerile în acest moment, în coaliţie. Avem păreri divergente. Reprezentăm, totuşi, două familii politice diferite. În perioade de criză nu mai există baza, ideologia, în perioada de criză baza sunt românii, populaţia şi economia. (…) Când se face transferul, o să fie un guvrtn nou, va trece prin parlament”, a adăugat Ciolacu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.