Marcel Ciolacu pune „punctul pe i”: PSD este principala forță politică din România care se bate în fiecare an pentru pensionari. Ceilalți își amintesc de aceștia doar din 4 în 4 ani!

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că plafonarea la 9,4% a pensiilor va fi eliminată din PNRR. „Nu există niciun plafon în nicio ţară din Europa”, a spus miercuri Ciolacu.
Şeful PSD a fost întrebat dacă, după ce se va renunţa la acel procent de 9,4% din PIB pentru pensii, din PNRR, se ia în considerare introducerea unui alt plafon, mai mare.
„Nu, nu există niciun plafon în nicio ţară din Europa, deci mi se pare corect ca acel plafon să fie scos, mai ales că noi nu ne putem asuma un plafon pentru următorii 50 de ani, este o aberaţie”, a răspuns Marcel Ciolacu.
„Suntem convinși că premierul Ciucă se va întoarce de la Bruxelles fară limitarea bugetului de pensii la 9,4% din PIB, limitare introdusă aberant în PNRR-ul României de Guvernarea de dreapta!
Fără această limitare aberantă și cu reforma pensiilor speciale, Coaliția va putea decide imediat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie 2023.
PSD este principala forță politică din România care se bate în fiecare an pentru pensionari. Ceilalți își amintesc de aceștia doar din 4 în 4 ani, adică fix înaintea alegerilor!”, a conchis Ciolacu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.