Liderii AUR acuză dur „coaliția ipocriților”: Discuțiile despre eliminarea pensiilor speciale mai așteaptă două săptămâni!

Liderii AUR acuză faptul că discuțiile pentru eliminarea pensiilor speciale au fost amânate, din nou, de către coaliția aflată la putere! Motivul este unul simplu, susțin George Simion și colegii săi, și anume că reprezentanții PSD, PNL și UDMR nu vor sub niciun preț să renunțe la privilegiile care le sunt conferite.
„Marți, la Senat, membrii Comisiei de buget au decis să amâne cu 2 săptămâni avizarea proiectului inițiat de către Ministerul Muncii privind pensiile. Este acel proiect de lege care cosmetizează pensiile speciale prin recalcularea lor. Practic, așa cum arată acum, proiectul de lege este o glumă sinistră a actualei coaliții de guvernare, care nu desființează nicio pensie specială.
Discutarea acestui proiect ar fi putut oferi prilejul depunerii de amendamente, în așa fel încât proiectul să ducă în mod real la eliminarea pensiilor nesimțite.
 Nu s-a dorit de către PSD-PNL-UDMR!
 Putem să eliminăm pensiile speciale odată pentru totdeauna doar dacă majoritatea PSD-PNL-UDMR va fi de acord și nu se va mai opune, invocând tot felul de argumente fanteziste”, au punctat liderii AUR.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.