Mihai Pintilii, amendat și suspendat patru etape pentru că antrenează FCSB fără licența Pro!

Fostul fotbalist Mihai Pintilii, care ocupă în organigrama clubului FCSB funcţia de delegat, a fost sancţionat cu 4 etape de suspendare şi 6.800 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru că antrenează echipa bucureşteană fără să deţină licenţa Pro.

Conform soluţiei Comisiei, publicată pe site-ul oficial al FRF, clubul FCSB a primit la rândul său o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru că i-a permis lui Pintilii să antreneze şi l-a instalat de formă pe Leonard Strizu, tehnician care deţine licenţa Pro.

„Comisia admite sesizarea formulată de Şcoala Federală de Antrenori. În temeiul art. 83/7 din RD şi art. 59/3 din RD, pârâtul Pintilii Doru Mihai se sancţionează cu suspendare 4 (patru) jocuri şi i se aplică penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art. 83/7 din RD raportat la art. 59/3 din RD, clubul FCSB SA se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată pe site-ul citat.

Într-un alt dosar deschis de Şcoala Federală de Antrenori împotriva lui Mihai Pintilii şi FCSB, Comisia a dispus doar sancţionarea clubului pentru că s-a constatat că funcţiile din cadrul colectivului tehnic nu se respectă conform contractelor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.