Cum să alegi cele mai bune pariuri sportive? Ghid pentru începători

Prima dată când începi să descoperi lumea pariurilor sportive şi să pariezi vei fi intimidat cu siguranţă de toate informaţiile, statisticile, şi meciurile, cotele şi tipurile de pariuri pe care le poţi aplica, dar şi de numărul mare de strategii.

Sunt multe tipuri de pariuri sportive pe care le poţi alege ca să ai profit şi câştiguri din ce în ce mai bune. Nu toate îţi vor aduce câştiguri foarte mari pentru început, altele îţi vor aduce doar pierderi. Minimizează pierderile profitând de free bet-uri sub formă de bonus fără depunere oferite ocazional de cele mai bune agenții.

Cum alegi cele mai bune pariuri sportive?

E foarte simplu. Pentru început te gândeşti la ce sporturi te-ai uita, ce sporturi cunoşti. E important acest prim pas în alegerea unor pariuri sportive. Cu cât ai mai multe informaţii despre echipe şi jucători şi cunoşti regulile, sportul respectiv, cu atât ai şanse să câştigi la pariurile sportive.

După ce ai decis pe ce sporturi vrei să pariezi, să îţi încerci norocul şi strategiile, te vei uita la statistici. Statistica te va ajuta enormă în alegerea pariurilor sportive. Ai site-uri cu foarte multe date şi detalii despre partide, echipe, ligi, jucători. Le analizezi cu atenţie, le compari, încerci să înţelegi, te mai documentezi şi întrebi pariori cu experienţă ca să iei deciziile de pariere cele mai bune.

Împreună cu statisticile puse la dispoziţie pe site-urile de specialitate sau chiar pe site-urile de pariere poţi să ţii seama şi de cote. Cotele îţi vor indica ce meciuri, ligi, competiţii îţi vor aduce câştiguri sigure şi pe ce sporturi nu ar fi bine să pariezi dacă eşti la început de drum. Dacă ai cote mici vei câştiga, chiar dacă nu ai câştiguri mari, iar la cote foarte mari şansele tale de câştig sunt reduse.

Discuțiile de pe forumuri și ponturile de la pariorii profesioniști

Urmăreşte şi toate discuţiile de pe forumuri şi întreabă pariorii profesionişti despre pariurile sportive la care te gândeşti, încearcă să iei o decizie după ce ai cât mai multe păreri şi cât mai multe sfaturi esenţiale venite de la cei care pariază de ceva vreme. Nu uita de ponturile date de pariorii profesionişti, de biletul zilei sau de orice fel de date şi informaţii care te-ar ajuta să pariezi fără să pierzi şi să îţi atingi obiectivele de pariere.

Fii atent şi la casa de pariuri care oferă pariurile sportive, la promoţii şi bonusuri, oferte de sezon sau la cele zilnice. Alege pariurile sportive de la casele de pariuri cu experienţă, cu mulţi clienţi. Doar ele îţi vor oferi cote foarte bune şi vei putea să pariezi chiar şi live, să urmăreşti meciurile favorite şi să iei decizii în timp real.

Nu în ultimul rând, alegi mai uşor pariurile sportive cu şanse mari de câştig dacă nu reacţionezi la primul impuls. Mai ales dacă eşti începător vei fi tentat să alegi cele mai simple pariuri, pe sporturile clasice. Nu o face pentru că vei avea doar de pierdut.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.