Fapte, nu vorbe, la Primăria Capitalei. Nicușor Dan anunță continuarea investițiilor în spitalele administrate de Primăria Capitalei!

Primarul general, Nicușor Dan, anunță continuarea investițiilor în spitalele administrate de Primăria Capitalei. Totodată, a mai spus Nicușor Dan,  se extinde, se reabilitează și se modernizează Pavilionul ”Casa Doru” de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș”.
Potrivit primarului general, acest pavilion găzduiește Secția clinică de boli infecțioase (HIV/SIDA) adulți, iar extinderea și modernizarea acestui centru sunt necesare pentru că nu există spații suficiente pentru tratarea tuturor pacienților.
„Primăria Capitalei, prin ASSMB, a transmis în SEAP documentația de atribuire pentru ”modificări interioare și exterioare, extindere, reabilitare și modernizare” ale pavilionului, iar caietul de sarcini prevede, printre altele, refacerea integrală a instalațiilor, realizarea unui lift exterior, anveloparea clădirii, extinderea etajului superior, recompartimentări și reconfigurări’, a mai spus edilul.
 Durata estimată a contractului va fi de 14 luni de la data semnării, iar valoarea estimată a contractului este de 3,7 milioane lei.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.