Marcel Ciolacu „taie în carne vie”: Mai puține ministere și secretari de stat, cumulul pensii speciale, interzis în Guvern, de la 1 iunie!

Marcel Ciolacu a anunțat că mandatul conducerii PSD este de a reduce numărul de ministere, ca și cel al secretarilor de stat în viitorul guvern pe care-l va conduce din 1 iunie. Liderul PSD a prezentat și cele mai importante priorități în guvernare de la care nu va rabat ca premier social-democrat.

„În ședința Consiliului Politic Național, conducerea partidului a primit un vot pe mandatul cu care sa merg în coaliție atât pe componenta viitorului guvern si ministri cat si directiile programulu ide guvernare. Am plecat de la o abordare corecta. În toate negocierile pe care le vom avea cu ceilalţi co-preşedinţi care formează această coaliţie vor fi axate pe oamenii care vor ocupa aceste poziţii, respectiv de miniştri în Guvernul României.

Ca si români, ne dorim un guvern performant cu oamenii potriviti la locurile potrivite.

Colegii mi-au dat un mandat de a avea o discuţie cu fiecare ministru în parte pentru a face o analiză în funcţie de fiecare minister împreună cu preşedintele PNL, domnul Nicolae Ciucă, în ceea ce priveşte componenţa şi numărul secretarilor de stat la fiecare minister, în funcţie de importanţa ministerului şi de oamenii care au făcut faţă până acum la aceste funcţii.

Decizia este că Guvernul viitor va avea mai puţine ministere”, a declarat Marcel Ciolacu, după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de marți.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.