Drulă îi „desființează” pe Ciolacu și Iohannis: Nu vorbele (multe dintre ele copiate de la USR) ne lipsesc, ci faptele!

Liderul USR, Cătălin Drulă, critică dur desemnarea liderului PSD, Marcel Ciolacu, în funcția de premier de către președintele Iohannis.

„Ce poate livra Ciolacu la guvernare știm deja: scumpiri, privilegii pentru speciali, stagnare și blocarea reformelor.

E mai bine de un an și jumătate de când conduce practic guvernul României. Ce începe astăzi este doar etapa a 2-a în care devine și formal premier.

Am ascultat un discurs care este opusul acțiunii domnului Ciolacu din ultimul an și jumătate.

Două exemple la întâmplare:

1) “Rezolvăm pensiile speciale”. Marcel Ciolacu este cel care a blocat de peste 1 an proiectele USR de eliminare.

2) “Vom reduce gradual impozitarea muncii”. O spune cel care a supraimpozitat contractele part-time, lovind exact în cei cu veniturile mici și medii.

Nu vorbele (multe dintre ele copiate de la USR) ne lipsesc, ci faptele.

Nu planurile ne lipsesc, îl avem pe cel mai bun: PNRR. Ci implementarea lor: reformele și investițiile cuprinse în PNRR”, a precizat liderul USR.

Potrivit lui Drulă, se fac 6 luni de când în guvernarea din jurul PSD se discută doar despre funcții și anume cine, ce minister prinde la rotativă.

Drulă a avertizat că în aceste 6 luni, mâncarea s-a scumpit, ratele au crescut, economia a frânat puternic, iar bugetul țării este franjuri.

“România are nevoie de schimbare, nu de stagnare. “Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv”. Un citat din 2020 din cel care astăzi a făcut actul rușinos de a-i da mandatul de premier lui Ciolacu”, a conchis Drulă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.