Ludovic Orban (Forța Dreptei), mesaj tranșant: Este necesară crearea unui pol de centru-dreapta care să ofere o altenativă credibilă la actuala Putere PSD-PNL!

Liderul Fortei Dreptei Ludovic Orban a vorbit, sambata, la Realitatea PLUS, despre necesitatea crearii unui pol de centru-dreapta „care sa ofere o alternativa credibila” la actuala Putere PSD-PNL. Orban a vorbit si despre Florin Citu cu care s-a intalnit chiar zilele trecute, la investirea guvernului Ciolacu. El a raspuns, astfel, la intrebarea daca l-ar primi pe Citu in partidul Forta Dreptei.

„Inca nu am stabilit (o eventtuala alianta a partidelor din Opozitie – n.r.) Am fost invitat la congresul USR si am onorat invitatia. Am transmis mesajul ca e nevoie de o coalizare a fortelor de centru-dreapta care sa ofere o alternativa credibila (..)”, a spus Orban, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS.

Intrebat daca intentioneaza sa il primeasca pe Florin Citu in Forta Dreptei sau daca a avut dicutii cu fostul premier pe marginea acestui subiect, Ludovic Orban a raspuns: „Nu am avut nicio discutie cu el. Ne-am intalnit doar la investirea guvernului (Ciolacu – n.r.). Dl Citu are acum o pozitie impotriva PSD. Doar atunci ne-am intalnit si mi-a spus ca va vota impotriva (guvernului – n.r.)”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.