Ludovic Orban și Forța Dreptei, creștere spectaculoasă în toată țara!

Dincolo de sondaje mincinoase, Ludovic Orban și Forța Dreptei vizează, la alegerile europarlamentare de anul viitor un scor electoral între 7 și 10%. 

Contestat de unii, minimizat de alții, Forţa Dreptei este partidul cu cea mai rapidă creştere din România.

De altfel, Forţa Dreptei are deja organizaţii constituite în aproximativ 500 de unităţi administrativ teritoriale din totalul celor 3.300 din România.

Potrivit liderului Orban, la sectorul 6, echipa Forței a crescut „într-un an cât alții în șapte”. Am plecat încărcat de energie pozitivă de la întâlnirea cu colegi cărora le-a dispărut din vocabular sintagma:„ nu se poate”.

„Am reușit să punem bazele Forței și în județul Botoșani. Liderul echipei este Viorel Iliuță, un liberal serios, integru, cu o carieră serioasă în mediul privat. A decis să demisioneze din funcția de consilier județean, deși era liderul grupului pnl, pentru că nu a acceptat cârdășia cu psd. A decis să construiască alături de noi adevărata dreaptă liberală”, a mai spus Orban.

Capitala reprezintă punctul forte al Forței Dreptei, susținerea acordată actualului primar general, Nicușor Dan are un rol crucial în obținerea de către acesta a unui nou mandat de edil.

„Omul gospodar își face vara sanie și iarna car. În miez de vară punem „țara la cale”. Împreună cu Violeta Alexandru, Antonel Tănase și Cristian Opriș ne-am întâlnit cu echipele de conducere ale organizațiilor Forța Dreptei din sectoarele 1, 3 și 4 pentru a pune la punct planul de pregătire a anului electoral 2024 și pentru pregătirea programului pentru București, cu soluțiile noastre de creștere a calității vieții pentru locuitorii din sectoarele capitalei”, a mai adăugat, recent, liderul formațiunii, Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.