Liderul USR, Cătălin Drulă, pune tunurile pe Ciolacu: Premierul cheamă, luni, parlamentarii să voteze pensia specială a lui Nicolae Ciucă!

Liderul USR, Cătălin Drulă, a avertizat că luni, Marcel Ciolacu cheamă parlamentarii să voteze pensia specială a lui Nicolae Ciucă.
„Ciucă ar urma să încaseze 16.778 de lei lunar. De la 18.000 de lei. Asta e „marea reformă” gândită de PSD și PNL. Ei vor să rămână cu privilegiile, noi cu taxele”, a precizat Drulă.
Potrivit liderului USR, pensiile lui Nicolae Ciucă și ale altora ca el sunt un simbol al disprețului PSD-PNL față de oamenii care muncesc din greu. De asemenea, liderul USR a adăugat faptul că partidul pe care îl conduce a introdus în PNRR eliminarea pensiilor speciale, a depus mai multe amendamente și legi în Parlament.
„Am strâns peste 128.000 de semnături pentru a convinge parlamentarii PSD și PNL să elimine pensiile speciale. Dar pentru ei sunt mai importanți privilegiații.
La votul de la Senat, USR a fost singurul partid care a votat împotriva pensiilor speciale. La fel vom vota și luni. Cer PSD, PNL, UDMR și AUR să nu mai susțină privilegiații”, a conchis Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.