Simona Halep a făcut apel la TAS!

Americanii de la publicația The Athletic anunță că Simona Halep a făcut, oficial, apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv față de decizia primită pe 12 septembrie din partea tribunalului independent Sports Resolutions, care a suspendat-o 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului anti-doping.

Suspendată 4 ani din cauza faptului că a fost prinsă dopată la US Open 2022, Simona Halep va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde încearcă să-și demonstreze nevinovăția.

După ce a prezentat imagini de la antrenamente, Simona Halep a anunţat oficial că a făcut apel la TAS. De altfel, Halep anunța încă din ziua deciziei că va ataca suspendarea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar la o lună distanță de la acel moment formalitățile au fost îndeplinite.

„Echipa de avocați a Simonei Halep, condusă de Howard Jacobs, avocatul din Los Angeles care a reprezentat unele dintre cele mai mari nume din sport în litigii legate de dopaj, a depus recursul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Sesizările lor juridice vor fi făcute în următoarele câteva zile, apoi Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA), care supraveghează programul anti-doping în tenisul profesionist, va avea la dispoziție aproximativ o lună pentru a răspunde.

Instanța va stabili apoi o dată de audiere, în lunile următoare”,  a scris publicația americană The Athletic a explicat pașii:

Așadar, este posibil ca Simona Halep să afle data audierii până la finalul lunii noiembrie.

După ce a fost acuzată de dopaj și i-au fost găsite nereguli în pașaportul biologic, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.