Candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3, Liviu Negoiță, îl „spulberă” pe actualul edil, Robert Negoiță: Cetățenii merită mai mult decât un decor de film cu palmieri!

Redutabilul candidat PUSL, Liviu Negoiță, la Primăria Sectorului 3, demontează, într-un comunicat de presă, pe care îl prezentăm, integral, în continuare, prestația catastrofală a actului edil, Robert Negoiță.

„Am fost primar al Sectorului 3, iar acum sunt viitor candidat, din partea celor ce își doresc binele locuitorilor sectorului nostru și sunt profund indignat de deciziile actualei administrații, care alege să investească sume astronomice în proiecte de lux, în loc să se concentreze pe nevoile reale ale cetățenilor. Este revoltător să văd cum 133 de milioane de euro sunt risipite pe „Hala cu Palmieri” a lui Robert Negoiță, un palat tropical inutil pentru populație, ce doar potențează interesele familiei sale, în timp ce spitalele, pilonii esențiali ai oricărei comunități, sunt lăsate să se zbată cu bugete insuficiente.

Banul public trebuie pus în folosul cetățeanului, indiferent de unde vine acesta, fie că e din bugetul local sau național. Bugetul Sectorului 3 nu trebuie să fie pușculița cu care Robert Sorin Negoiță își finanțează lucrările faraonice și averile indecente ale apropiaților săi. Vreau să îi felicit, pe această cale, pe jurnaliștii de la Libertatea, ce, într-o mare de presă aservită, își păstrează integritatea și aduc în vizorul publicului toate aceste adevărate abuzuri.

Ca o notă personală, fiind puternic ancorat în viața acestui sector și a istoriei sale, nu pot decât să consider că folosirea numelui Malaxa, nume care a stat la baza dezvoltării industriale a întregii zone, pentru promovarea acestui proiect faraonic, e o meschinărie. Un act cinic al unui actor ce știe că timpul lui pe scenă se apropie de final.

În 2012, Robert Negoiță promitea că va realiza un spital în sectorul 3. A reușit să facă un cămin pentru plante tropicale și să îl folosească pentru sinecuri. De asta, cu regret vă spun, astăzi, Spitalul de Urgența al sectorului 3, cel mai populat sector din Capitală, se află în sectorul 2 sau în sectorul 4.

Spre deosebire de actualul primar, care pare să navigheze pe un ocean de opulență, ignorând nevoile cetățenilor, eu am rămas ancorat în realitate. Viziunea mea pentru Sectorul 3 este una a dezvoltării echilibrate, unde fiecare leu investit trebuie să se vadă în servicii și infrastructură, lucruri care îmbunătățesc cu adevărat viața locuitorilor. Aceste principii m-au ghidat și în cele două mandate precedente.

Cetățenii merită mai mult decât un decor de film cu palmieri. Ei au nevoie de un spital modern, de școli bune, nu doar poleite și de străzi curate. Este momentul ca Sectorul 3 să renunțe la extravaganțe și să revină la fundamentul oricărei administrații responsabile: servirea cetățenilor”, a precizat Liviu Negoiță fost și viitor primar al Sectorului 3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.