Drulă acuză: România se prăbușește sub guvernarea PSD și PNL. Polul de dreapta care se formează în jurul USR e unica soluție la acest guvern corupt și incompetent!

Liderul USR, Cătălin Drulă, acuză faptul că spitalele sunt lăsate fără bani de salarii pentru medici – cum se întâmplă deja la Arad – și fără medicamente pentru pacienți.
„Farmaciștii sunt în stradă. Antreprenorii sunt îngropați în taxe. Românii nu mai fac față scumpirilor la alimente. România se prăbușește sub guvernarea PSD și PNL. Fără PNL, PSD nu ar fi putut face toate astea.
Românii o duc din ce în ce în ce mai rău. Mai puțin o mână de privilegiați. Suferim cu toții pentru a avea ei bani de pensiile speciale – care cresc cu până la 8.000 de lei de la 1 ianuarie, pentru a avea ei bani de sinecuri și pentru că baronii lor nu se mai satură să fure bani”, a precizat Drulă.
Potrivit liderului USR, în 2024, trebuie să ieșim la vot. E singura cale, a mai spus Drulă, în contextul în care USR și polul de dreapta care se formează în jurul său e unica soluție la acest guvern corupt și incompetent.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.