Cătălin Drulă îl „spulberă” pe Ionuț Stroe: Ce fel de identitate are PNL? Nu e oare partidul acelui președinte de la Sibiu care ne-a spus că PSD este răul suprem?

Liderul USR, Cătălin Drulă, a criticat dur afirmația purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, care a susținut că USR este un partid fără identitate.

“E o declarație plină de nesimțire. Dacă USR este un partid cu probleme de identitate, PNL ce fel de partid este și ce identitate are? Nu e oare partidul acelui președinte de la Sibiu care ne-a spus că PSD este răul suprem, care ne-a chemat la vot ca să înlăturăm pesedismul, pentru că atâta vreme cât, îl citez acum pe Klaus Iohannis, fostul primar din Sibiu: Atâta timp cât PSD-ul va fi la guvernare, România nu se va moderniza! Nu e partidul care a zis că nu crește taxele? Nu e partidul care și-a pus în programul de guvernare că nu va guverna cu PSD și a spus că este odios ce a făcut Dragnea și anume supraimpozitarea contractelor part-time, după care a reintrodus-o? Nu e partidul care a crescut taxele peste noapte, de la o lună la alta? Astăzi suntem în noiembrie și IT-iștii plătesc taxe mai mari față de octombrie. Ei, liberalii, nu știu ce identitate mai au…”, a punctat Drulă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.