Radu Drăgușin a debutat la Tottenham!

Radu Drăguşin a debutat în Premier League, fiind trimis în teren de antrenorul Ange Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în campionatul de fotbal al Angliei, cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford, în compania formaţiei Manchester United şi încheiat la egalitate, 2-2, duminică seara, în cadrul etapei a 21-a din Premier League.

United a condus de două ori pe ”Teatrul Viselor”, cum este supranumit legendarul stadion din Manchester, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (3) şi Marcus Rashford (40), însă Tottenham a revenit şi a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (19) şi Rodrigo Bentancur (46).

Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve, fiind introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Conform contractului, Radu Drăguşin va încasa un bonus de 6.000 de euro pentru fiecare meci jucat la Spurs, indiferent de numărul de minute. Astfel, contra lui Manchester United, pentru cele 10 minute în care s-a aflat pe teren, lui Drăgușin i-au intrat în conturi aproximativ 600 de euro pe minut.

Drăgușin a intrat pe teren în minutul 85, când scorul final era deja stabilit, și a jucat aproximativ 10 minute.

Performanța lui Drăgușin a fost apreciată, portalul SofaScore acordându-i o notă de 6.7. În ciuda timpului scurt pe teren, Drăgușin a reușit să se facă remarcat. A degajat mingea o dată și a avut o intercepție, iar la capitolul pase a avut un procentaj de sută la sută, cu opt pase corecte din tot atâtea încercate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.