Mandorlini, dat afară de CFR Cluj. Vine Adrian Mutu…

Patronul CFR Cluj, Nelu Varga, nu a mai suportat umilința după ce echipa sa, teoretic pretendentă la titlu în Superliga, a fost învinsă duminică de ultima clasată, FC Botoșani.

Andrea Mandorlini a fost demis de CFR Cluj după eșecul surprinzător cu FC Botoșani, scor 0-1. Neluțu Varga a luat decizia imediat după fluierul de final din Moldova.

Italianul a fost adus în vară, însă jocul prestat de ardeleni sub comanda lui nu l-a mulțumit deloc pe patronul echipei. CFR e pe locul 2, la 8 puncte sub FCSB și cu un meci în plus.

„Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!”, a declarat Varga, care nu s-a oprit aici și a continuat cu o informație ”bombă”.

”Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat. Adi Mutu este numele viitorului antrenor.

Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor. O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem”, a mai afirmat Nelu Varga.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.