Eugen Tomac, mesaj tranșant: Românii vor vota în 2024 la termen pentru toate alegerile și sunt convins că vor vota cu oamenii cinstiți de Dreapta!

Europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, critică dur incapacitatea liderilor PSD și PNL de a gestiona situația economică și socială din România.
„Rămâne cum s-a stabilit. De ce le este frică, nu scapă, sunt tot mai hotărâți să plece acasă și o demonstrează din plin în fiecare zi.
Partidul stat PSDPNL a ținut țara blocată anul trecut, cu discuții despre rotativă. Anul acesta l-au început cu o altă temă, în care au vorbit doar despre ei și despre cum se sacrifică și comasează alegerile pentru a nu risipi bani.
Pentru a distrage atenția de la prețurile mari, de la taxele care aduc insomnii și neliniște în casele a milioane de români, aruncă în spațiul public diverse teme false, cum a fost aceasta a comasării alegerilor”, a punctat Eugen Tomac.
Potrivit liderului PMP, de când conduce, partidul unic PSDPNL, s-a remarcat doar prin incoerență și lipsă de viziune.
„Au promis că nu măresc taxele și impozitele, dar le-au mărit.
Au promis majorări la profesori, le-au amânat.
Au promis majorări de pensii, le-au indexat cum prevede legea și atât.
Au vrut să comaseze alegerile de frică. Frică decontului politic. De ce le este frică însă, nu scapă.
Nu mai fac alegeri comasate și este foarte bine, democrația nu este facultativă, iar pofta PSD de a ajunge la Cotroceni se topește aici.
Românii vor vota în 2024 la termen pentru toate alegerile și eu sunt convins că vor vota așa cum le dictează conștiința, cu oamenii cinstiți de Dreapta”, a conchis europarlamentarul PMP.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.