Tupeu pesedist fără limite la Piatra Neamț. Primarul Carabelea desființează acuzațiile viceprimarului Lehăduș!

Dezinformare, dezinformare, dar până când? Primarul municipiului Piatra Neamț, liberalul Andrei Carabelea, este acuzat de către viceprimarul social-democrat Alin Lehăduș că fură apă din rețeaua orașului, după ce ar fi fost prins de angajații Apa Serv că avea instalat la domiciliul său un bypass peste contorul care înregistrează consumul de apă potabilă (?!)
Primarul liberal, Andrei Carabelea, a desființat, cu argumentele de rigoare, acuzele halucinante ale viceprimarului pesedist!
„Disperaţi că le fuge pământul de sub picioare şi odată cu el şi funcţiile, unii „coordonatori” de la PSD Piatra-Neamţ au început să inventeze minciuni la adresa primarului. Ultima mizerie leagă numele meu de un aşa-zis branşament ilegal la reţeaua de apă.
Somez şi pe această cale conducerea PSD de la APA SERV să iasă public şi să prezinte situaţia reală!
Cât priveşte portavocea celor care la PSD care a aruncat public această dezinformare, va avea posibilitatea să se apere în instanţă!
În dovedire, atașez dovada fără echivoc că Apaserv și-a recunoscut excesul de zel”, a precizat primarul liberal, Andrei Carabelea.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.