Mbappe, prezentat oficial la Real Madrid

Atacantul francez Kylian Mbappe a spus, marţi, la prezentarea lui oficială la Real Madrid, că visul său a devenit realitate după un drum dificil şi i-a mulţumit preşedintelui Florentino Perez care a avut încredere în el din prima zi, scrie EFE.

”Bună ziua tuturor. O să încerc să vorbesc în spaniolă. Wow, este uimitor să fii aici. Am dormit mulţi ani cu visul de a juca pentru Real Madrid, astăzi visul meu devine realitate şi sunt un băiat foarte fericit astăzi. Foarte fericit”, a spus internaţionalul francez, după ce a trecut vizita medicală şi a semnat un contract pe cinci ani, până în 2029.

”Mulţumesc preşedintelui, Florentino Perez, care a avut încredere în mine din prima zi. S-au întâmplat multe lucruri. Şi mulţumesc tuturor oamenilor care au muncit să se ajungă aici. Ştiu că a fost greu, dar sunt aici, sunt jucătorul lui Real Madrid şi toată familia mea este fericită, cu mama mea plângând. Este o zi incredibilă pentru mine. Înseamnă mult pentru mine. Le mulţumesc tuturor suporterilor madrileni pentru că mi-aţi oferit afecţiune şi dragoste de mulţi ani şi asta este în inima mea. Vă mulţumesc tuturor că sunteţi aici astăzi”, a adăugat Mbappe, care a câştigat afecţiunea noilor fani sărutând noul său blazon.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.