FCSB – LASK Linz, în direct şi HD la România TV!

Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu România TV pentru drepturile de televizare ale meciului FCSB – LASK Linz, din manşa a doua a play-off-ului din Europa League, programat, joi, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua. România TV anunţă transmisiuni-maraton în ziua meciului care poate duce FCSB în grupele Europa League.

FCSB – LASK Linz în direct la România TV, postul nr. 1 de ştiri din România. De difuzarea partidei era foarte interesat și Pro TV, care ar fi vrut să transmită din nou doar pe platforma online Voyo, lucru pe care Gigi Becali l-a respins din start. „Se vede la România TV. Am vorbit acolo și am oprit toate negocierile. Am dat la România TV„, a declarat Gigi Becali.

„Este un meci important, am putea ajunge iar în lumea fotbalului care contează, există şi o miză financiară importantă, nu trebuie să ocolim acest fapt. Este o miză şi pentru noi, că televiziune poporului face această surpriză. După ce le-am luat Revelionul, Paştele, Crăciunul, le luăm şi fotbalul, pentru că suntem în stare!„, a declarat şi Victor Ciutacu în direct la România TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.